Puumalassa keikkaillaan edelleenkin kerran kuussa ja kesällä sitten pidempi jakso.

Valmistuin hierojaksi vuonna 2004

Ajatus hierojan työstä kävi mielessäni jo silloin kun olin töissä työvoimatoimistossa. Kolmannen tyttäreni syntymä sai minut miettimään, mitä tehdä isona. Aikaisemmin opiskelin markkinointimerkonomiksi, joten asiakaspalvelulähtöinentyö on aina ollut lähellä sydäntäni. Huomasin lehdessä (2003) hierojakoulunilmoituksen, ja kypsyttelin ajatusta sen syksyn, sitten laitoin paperit vetämään pariinkin kouluun. Kävin kaikissa kouluissa haastatteluissa, mutta lopulta päädyin iltalinjalle opiskelemaan klassista hierontaa. 15.8.2004 perustin oman yrityksen kotiini. Joulukuussa kävin antamassa näytön Pasilan urheiluhierojakoululla ja näin minusta tuli KOULUTETTU HIEROJA.

 

Suvussamme on aina ollut parantajia, lapsenpäästäjiä, hierojia ja muita käden taitajia ehkäpä juuri se lappilainen verenperintö motivoi auttamaan muita kanssaihmisiä ja opettelemaan uusia käsillä auttamisen taitoja.   

Samainen hieronta- akatemia jossa aloitin opinnot aikanaan ilmoitti KUPPARIN  koulutuksesta (2006) johon ilmoittauduin välittömästi.

Jäsenkorjausta lähdin opiskelemaan 2009 /Perinteinen Jäsenkorjaus

Jäsenkorjausta opiskelen edelleenkin ja luulen että tämän kädentaidon täydelliseen oppimiseen ja ymmärtämiseen menee yksi ihmisen ikä. Mutta erittäin mielenkiintoista jäsenkorjaaminen on ja sopii erinomaisesti hieronnan kanssa yksiin.

keräilen vanhoja aarteita ! Työhuoneesta löytyy vanha radio ja keinutuoli.

HurissaloTalolla 13.9.2014
Hyvinkään asiakkaat seurasivat minua tänne asti - kiitos mökki reissulaisille